به گزارش رادیو دیروز به نقل از جام، سایت رادیو فردا امروز 26 خرداد پیرامون تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «در حالی که دولت باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به دنبال گسترش تحریمها علیه ایران و تشدید فشارها بر کشورهایی است که با جمهوری اسلامی داد و ستد میکنند، اما یکی از معاونان وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به تلاش برخی از اعضای مجلس نمایندگان و سنای این کشور برای تصویب قوانین تازهای در این زمینه تاکید کرده است، که نیازی به تصویب قوانین جدید تحریمی علیه تهران نیست.
به نوشته سایت رادیو فردا «جیمز استاینبرگ، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، ابراز داشت که دولت باراک اوباما از تصویب قانون دیگری برای تحریم ایران حمایت نمیکند و صرفاً در چارچوب قوانین موجود برای دستیابی به اهداف خود در این زمینه تلاش میکند. و این در حالی است که کنگره آمریکا در سال گذشته میلادی و اندکی پس از تصویب چهارمین قطعنامه تحریمی ایران در شورای امنیت قانونی به منظور اعمال تحریمهای یکجانبه علیه جمهوری اسلامی تصویب کرده بود و باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز این قانون را در ماه جولای سال گذشته امضا کرده بود.با این همه ایران با نادیده گرفتن این درخواستها به توسعه برنامه هستهای خود پرداخته است.»
این در حالی است که در اوایل خرداد ماه سال جاری، معاون وزیر امور خارجه آمریکا مدعی بود آمریکا هفت شرکت خارجی از جمله شرکت ملی نفت ونزوئلا و یک شرکت کشتیرانی رژیم صهیونیستی را در چارچوب تلاشهای تازه خود برای مهار برنامه هستهای ایران تحریم کرده است.
گفتنی است، شاکری عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مصاحبه امروز خود با خبرگزاری فارس گفت: «شخصیتهای استراتژیک آمریکایی اعلام کردهاند که نتوانستهایم با تحریمها به اهداف خود دست یابیم.»
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نمونه ای از شکست تحریمها افزود: «کشورهای غربی در قضیه هستهای سالها تلاش کردند ایران به انرژی صلحآمیز هستهای دست پیدا نکند و تهدید به حمله نظامی کردند ولی نتوانستند کاری را پیش ببرند.»
تست موفقیت آمیز سامانه موشکی S200
نویسنده: حسن عباسی
وی با اشاره به اینکه وظیفه ایستادگی در مقابل تهاجمات هوایی برعهده پدافند هوایی قرار دارد، تصریح کرد: پدافند هوایی باید بتواند قدرت هوایی دشمن را کاهش دهد.
معاون هماهنگکننده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: همه مسئولان نظام به ویژه مقام معظم رهبری به دنبال این هستند که پدافند هوایی کشور بتواند در مقابل تهدیدات کشورهای متخاصم بایستد.
منصوریان اضافه کرد: یکی از ویژگیهای این رزمایش وسعت آن است که کل کشور را شامل میشود و ویژگی دیگر این است که هر نیرویی که با پدافند هوایی ارتباط دارد امروز وارد صحنه رزمایش شده و مشارکت میکند و این نیروها همگی در کنترل عملیاتی شبکه یکپارچه پدافند هوایی که در قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) متمرکز است، فعالیت میکنند تا با هم هماهنگ شده و سطح آمادگیها را بالا ببرند.
وی ادامه داد: کار دیگری که در این رزمایش صورت میگیرد ایجاد تعریف منطقی بین پدافند عامل و غیرعامل است که تاکنون جدا از هم فعالیت میکردند ولی امروز به این نتیجه رسیدیم که باید تعریف منطقی رابطهای بین این دو پدافند ایجاد کنیم تا پدافند هوایی بهتری داشته باشیم.
منصوریان با بیان اینکه از هر دو پدافند عامل و غیرعامل در طراحیهای عملیاتی استفاده خواهیم کرد، گفت: باید پتانسیلهای پدافند غیرعامل و عامل را به خوبی شناسایی کنیم تا در دفاع مؤثرتر باشیم.
وی افزود: همه نیروهای سپاه، بسیج، ناجا و ارتش با محوریت قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) در این رزمایش شرکت کردهاند.
منصوریان در بخش دیگری از سخنانش در خصوص تجهیزات پدافند هوایی کشور گفت: عمده تجهیزات پدافند هوایی امروزه در معرض بهینهسازی متخصصان کشور قرار گرفته است و باید امروزه به بومیسازی تجهیزات بیشتر توجه کنیم زیرا اتکا به کشورهایی که تجهیزات پدافند را میفروشند، در زمان جنگ کار درستی نیست و تدبیر فرمانده معظم کل قوا این بوده که همه تجهیزات بومی شود و البته خوشبختانه در بخشهایی نیز به خودکفایی کامل رسیدهایم.
معاون هماهنگکننده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) با اشاره به دستاوردهای جدید پدافند هوایی تصریح کرد: پدافند هوایی کشور به تجهیزاتی دست یافته که قادر خواهند بود در صحنههای تهدید هوایی مداومت و ماندگاری خود را حفظ کنند.
منصوریان در پایان با تقسیمبندی تهدیدات به سه نوع برد کوتاه، برد متوسط و برد بلند گفت: بیشترین تلاش ما در بخش تهدیدات برد متوسط صورت میگیرد و در بحث تهدیدات برد بلند که سهم بسیار کمتری نسبت به برد متوسط و برد کوتاه دارد، کارهای بزرگی با استفاده از مراکز علمی و صنایع داخلی انجام شده است.
وی همچنین گفت: سامانه موشکی S200 توسط متخصصان داخلی بهینه شده و اخیرا نیز این سامانه با موفقیت مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.
شلیک موفق سامانه موشکی مرصاد
نویسنده: حسن عباسی
امیر حمید ارژنگی سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت 3 با حضور در جمع خبرنگاران حاضر در این رزمایش با تایید این خبر گفت: سامانه بومی پدافند هوایی مرصاد که امروز در یکی از مناطق برگزاری رزمایش مورد تست قرار گرفت، کاملا بومی ، دیجیتال بوده و قابلیت مقابله با انواع جنگ الکترونیک را داشته و امروز در یگانهای مختلف قرار گاه پدافند هوایی به کار گیری میشود.
وی شبکه پذیری را ویژگی منحصر به فرد این سامانه پدافندی دانست و گفت: سامانه پدافندی مرصاد قابلیت اتصال به شبکه راداری و شبکه زمین به هوای پدافندی را نیز دارد.
به گزارش فارس تحرک بالا، قابلیت مقابله با جنگ الکترونیک و شبکه شدن با دیگر سامانههای راداری و پدافندی و نیز طی کلیه مراحل تحقیق طراحی و تولید سامانه موشکی مرصاد از جمله مزیتهای سامانه نسبت به مشابه تعبیه خود است.
استفاده از رادارهای بومی و دیجیتال با قابلیت شبکه شدن این امکان را به شبکه یکپارچه پدافندی کشور میدهد که بتواند در تمامی لایحهها، حافظ حریم هوایی کشور باشد.
شلیک موفق سامانه موشکی "تور ام1 "
نویسنده: حسن عباسی
* تجهیزات و روشهای مقابله با موشک کروز را در اختیار داریم
بیگی با اشاره به اهمیت مقابله با موشکهای کروز در تهاجمات احتمالی نیز تصریح کرد: با توجه به رفتار موشک کروز و شناختی که از آن داریم، مقابله با موشک کروز باید با روشهای خاص و با بهکارگیری تجهیزات مختص به آن صورت بگیرد که این تجهیزات میتواند در زمینه موشکی و یا توپخانهای باشد که در بخش پدافند نیروی هوافضای سپاه این تجهیزات و روشها وجود دارد.
وی به وجود سامانههای با حجم آتش بالا در مقابله با موشکهای کروز اشاره کرد و افزود: علاوه بر این، ما از سامانه های مربوط به کشف، رهگیری و مقابله با تهدیدات کروز نیز برخوردار هستیم که این سامانه ها در این رزمایش مورد تست و ارزیابی قرار گرفتند.
* بهکارگیری سامانههای با حجم آتش بالا در رزمایش مدافعان آسمان ولایت3
این فرمانده پدافندی نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: در این رزمایش سلاحهای دیگری در زمینه مقابله با کروز و یا سامانههایی مانند تور ام1 و سامانههای توپخانهای با حجم آتش زیاد که بهینه شده و ارتقا یافتهاند نیز مورد تست و ارزیابی قرار گرفت که برخی از آنها مانند سامانه تور ام 1 در گذشته نیز آزمایش و بهکارگیری شده بود.
* یگانهای پدافندی نیروهای مسلح تحت کنترل شبکه یکپارچه عمل میکنند
بیگی با بیان اینکه امروز بحمدالله انسجام و هماهنگی مناسبی بین یگانهای پدافندی کشور اعم از ارتش و سپاه و ناجا وجود دارد، خاطرنشان کرد: پدافند مانند یک زنجیره است که اگر در برخی جاها این زنجیر از هم گسسته شود ما در زمینه دفاع با مشکل روبرو خواهیم شد.
وی افزود: به همین دلیل یگانهای پدافندی نیروهای مسلح در 4 زمینه کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام اهداف، تحت کنترل شبکه یکپارچه قرار دارند که این شبکه میتواند این زنجیرههای پدافندی را به یکدیگر متصل کند.
* بهکارگیری بسیجیان آموزشدیده در گردانهای پدافندی
این فرمانده پدافندی نیروی هوافضای سپاه همچنین به استفاده از نیروهای بسیج در بخش پدافندی اشاره کرد و گفت: همانطور که ما در جنگ تحمیلی نیز متکی به همین نیروهای بسیج مردمی بودیم، امروز هم در بخش پدافند از همین ظرفیت استفاده میکنیم.
بیگی اضافه کرد: به همین خاطر نیروهای بسیج در قالب گردانهای پدافندی آموزش دیدند و این آموزش هرساله تحت عنوان طرح نظیر به نظیر ادامه داشته به طوری که با گذشت دو سه سال، این نیروهای بسیجی توانستهاند به حد بالایی از توانمندی پدافندی دست پیدا کنند.
وی تصریح کرد: از آنجایی که کشور ما دارای تنوع جغرافیایی زیادی از کویر و دریا گرفته تا مناطق کوهستانی است، شاید در برخی مناطق ما از نظر استفاده از سامانههای راداری با مشکل روبرو شویم که به همین منظور دیدهبانهای زبده و آموزش دیده در تمامی این نقاط که دشمن احتمال بدهد میتواند از آنجا نفوذ کند، مستقر هستند.
این فرمانده بخش پدافند نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: در صورت هرگونه تهاجم احتمالی، دشمن قادر نخواهد بود بداند که در چه مناطقی و چگونه با او مقابله میشود و این یکی از ویژگی استفاده از ظرفیت بالای بسیج است.
بیگی اضافه کرد: البته استفاده از نیروهای بسیج تنها محدود به بخش دیدهبانی نبوده و همانطور که گفته شد در بخش تجهیزات و استفاده از سامانهها نیز با توجه به آموزشهای داده شده، در صورت نیاز از نیروهای بسیج استفاده خواهد شد.
* سه پیام رزمایش پدافند هوایی در بخش داخلی، منطقهای و بینالمللی
وی در پایان افزود: رزمایش بزرگ مدافعان آسمان ولایت3 دارای سه پیام برای مردم کشور، کشورهای منطقه و در سطح بینالمللی است که در بخش داخلی، مردم عزیز ما میتوانند مطمئن باشند که فرزندان آنها در پدافند هوایی در آمادگی صددرصد برای هرگونه دفاع از مناطق حساس و جای جای کشور عزیزمان هستند.
این فرمانده بخش پدافند نیروی هوافضای سپاه افزود: در سطح منطقه نیز قطعا ایران قدرتمند و آماده، ضامن حفظ امنیت کشورهای دیگر نیز خواهد بود در حقیقت پیام صلح و امنیت را برای منطقه در پی دارد.
بیگی با بیان اینکه تاریخ نشان داده هیچگاه ایران شروع کننده هیچ تجاوزی علیه دیگران نبوده، اظهار داشت: پیام این رزمایش برای دشمنان فرامنطقهای نیز پیام بازدارنگی و اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی است.
شلیک موفق سامانههای موشکی راپیر و FM80
نویسنده: حسن عباسی
ارژنگی با بیان اینکه سامانههای موشکی برد کوتاه راپیر و سامانه پدافندی FM80 پس از بهینهسازی امروز با موفقیت شلیک شدند، تصریح کرد: موشکهای برد کوتاه تا ارتفاع بیش از 10 هزار پا که بخشی از برد متوسط را نیز شامل میشود، تست خواهند شد.
سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت 3 همچنین گفت: این 2 سامانه کاملا بهینهسازی شده و مجهز به فاصلهیاب لیزری و سیستم الکترواپتیک هستند.
وی تاکید کرد: این 2 سامانه پس از بررسیها و تلاشهای متخصصین کاملا متحول شدهاند و از لحاظ توانمندی، قابل مقایسه با سامانه راپیر و FM80 معمولی نیستند.
ارژنگی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در این رزمایش از سیستمهای مخابراتی لیزری هم استفاده کردهایم، افزود: این سیستمها در صنایع دفاعی داخل کشور ساخته شده و در اختیار نیروهای مسلح قرار گرفته است.
سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت3 در پایان خاطرنشان کرد: امکان جمینگ بر روی این سیستمها وجود ندارد زیرا این سیستمها به صورت لیزری عمل میکنند.
سیکنال رادیویی ماهواره رصد
نویسنده: حسن عباسی
ماهواره رصد
نویسنده: حسن عباسی
ایران اعلام کردهاست که اغلب زیرسیستمهای اصلی یک ماهواره بزرگ در «رصد» وجود دارد که از جمله میتوان به سیستمهای مدیریت توان، سلولهای خورشیدی، کنترل وضعیت، محموله اکتیکی، GPS، مدیریت داده و فرامین روی بورد، گیرنده و فرستنده روی بورد، فرستنده رنجینگ و کنترل دما اشاره کرد.
«رصد» 15?3 کیلوگرم وزن داشته که برای تزریق در مداری با ارتفاع 260 کیلومتر طراحی شدهاست و میتواند در هر شبانه روز 15 بار به دور زمین بچرخد. ماهوار? رصد-1، با کد ِNSSDC 2011-25A و شمار? NORAD 37675 در کاتالوگ سازمان فضایی ناسا نامگذاری و ثبت شدهاست.[5]
وبلاگ All Things Nuclear در مقاله خود درباره ماهواره رصد گفتهاست که دقت تصویر برداری این ماهواره 150 متر است در حالی که دقت تصاویر Google Earth برای بیشتر نقاط زمین به طور معمول 15 متر و در ایالات متحده 1 متر است و ادعای عکس برداری با کیفیت بالا توسط این ماهواره، واقعیت ندارد.[6] ماهواره رصد1 دومین اقدام ایران برای ارسال ماهواره به فضا و اولین گام ایران در داشتن یک ماهواره مستقل تصویربرداری از پدیدههای زمین است.
زیر سیستم کنترل وضعیت ماهواره رصد متکی بر روش غیر فعال و با استفاده از بوم گرادیان جاذبه می باشد.[7] با توجه به عدم انتشار تصاویری از دوربین ماهواره در مدت عمر رصد1 به رغم ادعای دریافت تصاویر و وعده برای پخش آنها از صداوسیما،[8] به نظر می رسد اشتباه محاسباتی در سرعت و زمان باز کردن این بوم باعث خروج ماهواره از کنترل شده باشد. به احتمال خیلی زیاد جهتگیری ماهواره نسبت به زمین اشتباه است و یا ماهواره خارج از کنترل می باشد.[9]
ماهواره رصد برای تأمین برق مورد نیاز خود متکی بر صفحات خورشیدی متصل بر دیواره ماهواره و باتری یا باتری های داخلی می باشد. این ماهواره همچنین مجهز به زیرسیستم کنترل تولید و توزیع جریان الکتریکی است که ماهواره را قادر می سازد در بخش تاریک مدار از باتریها استفاده نماید و در بخش روشن آنها را شارژ کند.[10]
.: Weblog Themes By Pichak :.